Jdi na obsah Jdi na menu

Scooby-doo

19. 2. 2014
Scooby-Doo
 
Věk
Neznámý
Pohlaví
Muž
Druh/let
Pes/7
Titul
Mluvící pes
Karma
Kladná
alergie
 rákosi (štěně jménem scooby Doo)
ma rád
čokoládovou zmrzlinu (štěně)
Blízcí
Norville Shaggy Rogers Velma Dinkley  Scrappy-Do Fred Jones Daphne Ann Blake
Výskyt
Scooby-Doo,štěne jménem Scooby Doo

 Tato německá doga,kdo je skutečné jméno Scobert,se narodil knittingham puppy statku.Jeho rodina doma je Scooby panství,kde jeho s ančovičkami a čokoládový syrup a sladů.Jedním potrá

Seznámení:Vše to začalo, když si Scoobyho nikdo nechtěl v útulku koupit. Jednou omylem vypadl z přepravní dodávky která převážela zvířata. Scooby se v cizím prostředím moc neorientoval a tak se stalo že zabloudil na hřbitov. Tam uviděl, jak duchové vylézají z hrobů. Scooby se bál a proto utekl k domu, kde bydlel Shagy. Shagymu se Scooby zalíbil, proto se rozhodl, že si ho nechá. Další den vzal Scoobyho s sebou do školy. Tam se při nehodě, ze které byl obviněn, seznámil s ostatními členy jejich party.

 

Scooby-Doo je obyčejný pes, který umí mluvit. Jeho přátelé jsou:Shaggy, Velma, Daphne a Fred. Jehojeho nejlepší přítel je Shaggy který je stejně ustrašenej jako Scooby-Doo. Oba dva jsou pokaždéhladoví a jsou strašpytlové a nemehla. Scooby-Doo, má i synovce Scrapy-Doo, který si myslí že je silák,a chce bojovat proti zlu. Scooby-Doo se celým jméne jmenuje Scoobrt-Doo. Scooby-Doo s jeho přáteli, založili club záhady s.r.o, který slouží k tomu aby řešil záhady.Scooby a Shaggy jsou prostě mistři převleků ... Anebo ty příšery které je honí mají velice podprůměrné IQ, protože jinak si nedovedu vysvětlit, že si nikdy nevšimnou toho, že je mají před nosem. Avšak Scoobyho největší kvalitou byla je a bude jeho obdivuhodná chuť k jídlu a kosmická schopnost ve vteřině zhubnout.Scooby moc nemá rád když musí prozkoumávat staré opuštěné domy ve kterých tam údajně straší.Jenže aby byla vyřešená záhada tak musí Scooby překonat svůj strach a jít kupředu.Scooby-Dooby Dooo. Who are you?
Ta anglická verzia openingu je dobrá.

 

 

 

Scooby-Doo není jen tak obyčejný pes. Chodí po dvou jako člověk a dokonce umí jako člověk mluvit. Nejraději má sendviče s nejrůznějšími ingrediencemi a se svým přítelem Shaggym jich spořádají  na posezení hned několik. Scooby-Doo je strašpytel, ale přesto se svými přáteli úspěšně řeší záhady všeho druhu.

Zobrazit méně

 

Scooby-Doo je pěkný strašpytel

Scooby-Doo je pěkný strašpytel

    Scooby doo

Celé meno : Scooby Dooby Doo

čítaj : skuby du 

 Scooby je hrozný strašpytel.Je zároveň nejvtipnější postava seriálu.Bojí se vlastního stínu,je to zbabělec.Naramnně se rozumí s Shaggym.

Scooby byl také štěne.

Scooby-Doo je animovaná postavička mluvícího psa, který se svou partou lidských kamarádů (Daphne, Shagy, Velma a Fred) snaží přijít na kloub nejrůznějším záhadám. Objevuje se v animovaném seriálu Scooby-Doo ale i v několika hraných filmech a počítačových hrách.Scooby je hnědý pes středního vzrůstu s černými fleky (doga). Má na sobě světle modrý obojek se svými iniciálami. Scooby-Doo je veselý, ale velmi ustrašený pes. Má také velmi rozvinutou chuť k jídlu. Jeho nejoblíbenějším pokrmem jsou Scoobyho keksy. Je nejlepším přítelem Shagyho.