Jdi na obsah Jdi na menu

Norville Shaggy Rogers

19. 2. 2014
Norville
 
Věk
Neznámý
Pohlaví
Muž
 věk
 16 let
Karma
Kladná
Autor
Joe Ruby,Ken Spears,Iwao Takamoto,Fred Silverman
Hraje
Matthew Lillard
Blízcí
 Scooby-Doo,DaphneAnn Blake,Velma Dinkley,Fred Jones
Výskyt
Scooby-Doo,šteně jménem Scooby Doo
 
Shaggy má nejlepšího kamaráda a ten jse jmenuje Scooby-Doo, spolu jsou vtipní a velmi se bojí když řeší nějakou záhadu. Shaggyho ostatní nejlepší kamarádi jsou: Fred, Daphne a Velma. Shaggy není moc chytrý ani hezký.

Norville "Shaggy" Rogers chodí na střední školu a je mu 17 let. Zajímavosti: nikdy by neodešel z domu bez své lžíce, Shaggy je velký zmatkař, strašpitel a jedlík, a proto si tak dobře rozumí ze Scoobym, někdy se lekne i vlastního stínu. Shaggy se rád převlíká do srandovních kostýmů, snědl by i tu největší hromadu pizzy na světě a jeho nejlepší přítel je Scooby-Doo. Strategie při lovení duchů: Vyhnout se jim za každou cenu! Shaggy se sice bojí duchů, ale nedostatek pizzy je pro něj tragédie. Stupeň odvahy: 1. Pro Shaggyho je nejdůležitější jídlo, jídlo a zase jídlo. Shaggy a Scooby vždycky, když jejich přátelé řeší záhadu, tak se schovají, ale příšery, monstra a duchové si je vždycky najdou.

 
Děj filmu (Scooby-Doo 2)


Shaggy a ostatní jeli limuzínou do muzea, když vystoupili z limuzíny byl tam veliký potlesk, jekot fanynek... atd. Daphne na sobě měla krásné šaty, Fred měl také nový a vypraný oblek a jeho fanynkám dal šátky.

Když byli v muzeu Daphne šla k exponátu kde byl pterodaktyl(pterodaktylus), Scooby a Shaggy koukali že vypadá jako kdyby byl živý, ale on byl opravdu živý po chvilce začal u Daphne řvát a vyletěl ze skla a rozbil tam všechno co mohl.

Fred řekl Shaggymu a Scoobymu aby ho zavázali do záclony ale moc pevně ho nezavázali a tak jim utekl. Jeli za ním autem a vzali na něj pistol kterou vyrobila Velma, ale pterodaktyl(pterodaktylus) je popadl ze koberec který byl v limuzíně(autě) v šichni se drželi koberce ale pak pterodaktyl(pterodaktylus)přestal a odletěl, potom jeli domů a Velma tak přemíšlela až na to přišla potom Shaggy a ostatní jeli do opuštěného a starého domu,když tam dojeli Fred řekl zazvoníme nebo zaklepeme a Shaggy a Scooby se moc báli protože se koukali na horory kde nikdo zaklepal a byl v nijaké pasti, a proto se tak báli.

Fred nakonec zazvonil a spadli tajnými dveřmi do pasti. Potom se vysvobodili, potom šli dovnitř domu a tam zjistili že se tam ukrývá ten padouch které oživil pterodaktyla(pterodaktyluse).

Fred ostatním řekl že se rozdělí Shaggy šel se Scoobym a Fred šel z Daphne a Velmou, Fred, Daphne a Velma šli do knihovny v domě, zatím co Shaggy a Scooby byly v tajné laboratoři kde ten padouch vyráběl příšery, Scooby našel lednici ale ona to nebyla lednice na jídlo ale lednice na lektvary, Scooby si dal jeden lektvar a promněnil se v příšeru a Shaggy mu řekl že je hloupý protože si dal ten lektvar a tak mu Shaggy dal jiný lektvar protože si myslel že ho to navrátí zpět, ale na promněnil se v génia a řekl že mu to moc chutnalo a protože Shaggy měl tím lektvarem politou ruku a Scooby mu řekl že je to dobré tak to také ochutnal a promněnil se v bouchače a měl veliké svaly.

Potom namíchal Scooby(genius) lektvar který to všechno navrátí ale Shaggy nechtěl potom lektvar vybouchl a oba dva se nevrátili zase do normálu, potom šli všichni do muzea a byl tam padouch potom zase zmizel ale byla tam raportérka a její kemeraman. Daphne začala podezřívat reportérku a reportéra pohádali se a potom jeli domů s Velma přemyšlele ale na nic nepřišla, potom zase jeli do musea a byla tam zase reportérka ale nabyl tam reportér a Daphne to bylo podezřelé a potom ne to přišla a vyřešila záhadu.

Shaggy je pořád vystašený a nejraději má svého kamaráda Scoobyho. Nemá moc rozumu ale vymlouvat se umí. Když se řeší nějaká záhada nejraději by utekl.

Shaggy v serialu šteně jménem Scooby Doo,take vistupuje a to jako malý kluk se svým štěnetem jménem Scooby Doo.

 

 

 Shaggy

Celé meno : Norvile ,, Shaggy " Rogers

čte se : šegy

 Druha nevtipnejší postava seriálu.Naramnně si rozumí se Scoobym,protože je stejný zbabělec.Patři do skupiny amerických zbabělců,má na-to i kreditní kartu. Scooby-Doo

Shaggy a jeho přítel jsou členy party přátel, kteří řeší záhady všeho druhu. Shaggy sice vypadá jako hlupák, jehož zálibou je jídlo a jeho chování není moc noblesní, ale má dobré srdce a své přátele by nikdy nenechal v nouzi.

Shaggy se svým nejlepším přítelem Scoobym

Shaggy se svým nejlepším přítelem Scoobym