Jdi na obsah Jdi na menu

Scooby Doo f

25. 5. 2015

Scooby-Doo film

 

Vyhlášená firma Mystery Inc., která se skládá ze samolibého elegána Freda, krásky Daphne, inteligentní obrýlené Velmy, chlapíka pro všechno Slaggyho a psa Scooby-Doo, který se svými pátracími schopnostmi blíží talentu Sherlocka Holmese, už vyřešila nejednu záhadu. I tentokrát se čtveřice kamarádů a jeden pes ocitají v nebezpečné akci a musí odhalit tajemství, jež se skrývá v zákulisí jistého klubu.

Poster k filmu 
						Scooby-Doo
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo

Scooby-Doo a upíří legenda

 

Nová dobrodružství Scoobyho Doo a jeho přátel party Mystery Inc. vás zavedou na hudební festival do Austrálie, kde se začala zjevovat tamní starodávná legenda, upír zvaný Yowieho Yahoo. Každého, kdo se vystoupení zúčastní, přemění na upíra...

poster

Scooby-Doo a ostrov zombií

 

Scooby-Doo a jeho přátelé se znovu setkali, aby vyřešili tu nejstrašnější záhadu ve své kariéře. Legrační parta se vydává na záhadný ostrov pátrat po tajemném duchovi piráta Moonscara. Ostrov je však plný husí kůži nahánějících duchů a strašidel, se kterými se naši detektivové setávají...a chvíli to vypadá, že tohle dobrodružství bude tím posledním.Scooby-Doo a ostrov Zombie je tou nejveselejší příhodou všech dob, která vyniká množstvím legrace, napětí a báječným hudebním doprovodem.

poster

Scooby-Doo a samurajův meč 

 

Profesionální flákači Scooby-Doo a Shaggy musejí vzít rozum do hrsti, aby odhalili největší záhadu bojových umění! Tým Záhady s.r.o. cestuje v honbě za pokladem přes půl světa, aby vyřešil sérii prastarých hádanek. Soupeří s pomstychtivým Černým samurajem a jeho strašidelnou armádou duchů, aby získali starobylý Meč osudu, jehož ostří má údajně podivuhodnou nadpřirozenou moc. Cestou dostanou Scooby-Doo a Shaggy výcvik od nepříjemného Mistra meče, který je vyškolí v "bushido”, cestě samurajů, a oni si své nové schopnosti rychle prověří v souboji s nezastavitelnou armádou robotů ninja. Na konci naši pronásledovaní hrdinové objeví, že klíčem k celému tajemství je právě "bushido”, zdůrazňující loajalitu, čest a odvahu.

poster

Scooby-Doo a největší záhady

 

Pozorujte, jak se Scooby Doo dostane do zamotané záhady, kdy neočekávaně potkává řasami porostlého ducha kapitána Cutlera. Poté uvidíte námořní slídily, jak se střetnou s tajemnou lodí a snaží se odhalit zmizelou posádku. Následujte Scoobyho Doo a detektivní gang, jak přelstí bankovního lupiče a nakonec se podívejte, jak vstoupí na jeviště, aby rozbili bandu bláznivých skákačů.

poster

Scooby-Doo: Začátek (TV film)

Co pojí nejlepší kamarády? V případě Daphne, Velmy, Freda, Shaggyho a Shaggyho odvážného štěněte Scooby-Dooa jsou to záhady!

Celovečerní hraný Scooby-Doo: Začátek nás zavádí do doby, kdy se čtyři dospívající slídilové (plus jeden psí detektiv) setkali poprvé. Byli tehdy neprávem obviněni z nastrojení duchařského žertíku a vyloučeni z Coolsvilleské střední. Spojili se, aby očistili své jméno a vyřešili tu nadpřirozenou záhadu… a vydali se tak rovnou vstříc neutuchající legraci a dobrodružství.

Speciální zábava, speciální přátelé a extra-speciální efekty dělají z tohoto příběhu na téma „jak to všechno začalo“ (počínaje setkáním chlapce a psa až po první výpravu v karavanu Mystery Machine) zatraceně báječnou podívanou!

Scooby Doo: Začátek (Scooby-Doo! The Mystery Begins / Scooby-Doo 3, 2009)Poster k filmu 
						Scooby-Doo: Začátek (TV film)


Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera (TV film)

 

Chtěli jste je, vrátili se! Hvězdy filmu Scooby Doo: Začátek jsou tu v dalším akčním dobrodružství, které kombinuje báječné hrané scény a efekty s nejskvělejšími nadpřirozenými detektivy všech dob. Škola skončila, nastala pohoda a Daphne, Velma, Fred, Shaggy a jejich čtyřnohý oblíbenec zamířili na letní brigádu v přepychovém country klubu. Děje se tu ale cosi podivného – něco, co by mohlo odstrašit všechny hosty klubu (a s nimi i práci, kterou parta nutně potřebuje!). Ve vzduchu se vznáší záhada. A taky romance, protože – božíčku! - Shaggy se zamiloval do Velmy. Mohou osobní vztahy tým rozdělit? Záhady s r. o. se pokoušejí vyřešit Kletbu jezerní příšery a dostávají se do pořádně kalných vod!

poster

Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery

 

To je něco! Taková monstrózní parta příšer tady ještě nebyla! Dejte ty nechuťáky dohromady se Scooby-Dooem a ostatními ze společnosti Záhady s.r.o., a získáte dokonalý recept na rodinnou zábavu. Maskovaný mizera se rozhodne zničit městečko Coolsville strojem, který vytváří skutečné verze dřívějších nepřítel společnosti Záhady s.r.o. jako Megavoltič, Cukrový vatovec, Kostrouni a Pteroduchtyl. Fred (Freddie Prinze Jr.), Daphne (Sarah Michelle Gellar), Shaggy (Matthew Lillard), Velma (Linda Cardellini) a Scooby-Doo se pustí do vyšetřování, které zanechá v Shaggym a Scoobym pochybnosti o jejich roli v Záhadách s.r.o. Celí nedočkaví předvést své detektivní schopnosti, vymyslí svůj tajný plán, jak celou záhadu vyřešit. Dokážou všichni společně rozmotat jejich nejspletitější případ? K vytvoření tohoto zábavně ztřeštěného filmu přispěli svou účastí také Seth Green, Alicia Silverstone a Peter Boyle. To musíte vidět!

Poster k filmu 
						Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
						
					
				 Poster k filmu 
						Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery

Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá (video film)

 

Dobrodružná výprava Scooby-Dooa a jeho kumpánů do vzdálených světů znamená velký krok pro celé psí pokolení! Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Daphne a Velma vyhrají poslední volné letenky do vesmíru. Na cestu se vydají v ultra moderní kosmické lodi miliardáře Slye Barona zvané Sly Star 1. Jejich nespoutanou zábavu však naruší setkání se záhadným mimozemšťanem, který začne raketu ničit! Posádka musí rozbitou loď opustit a přesunout se na Baronovu základnu... na odvrácené straně Měsíce! Podaří se pětici kamarádů rozluštit mimozemské tajemství? Najde Scooby-Doo na Měsíci pochoutky? Sundá si Fred někdy helmu? Pusťte se spolu s nimi za odpovědí až na samou hranici vesmíru!

Poster k filmu 
						Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá (video film)

Scooby Doo - Souboj psích titánů

 

Snímek SCOOBY-DOO! MECHA MUTT MENACE sleduje Scoobyho, Shaggyho a zbytek partičky Příšerky s.r.o, kteří se účastní Výroční vědecké konference ve Vesmírném centru v Houstonu. Fred má příležitost flirtovat s přitažlivou vědkyní, zatímco soutěží se svou novou elektromagnetickou mašinkou. Jak už je ale v případě Scoobyho příšerek zvykem, nic není tak, jak se zdá. Mecha Mutt, obří psí robot určený pro průzkum Marsu, se zdá být posedlý přízrakem z vesmíru a začne ohrožovat konferenci.

poster

Scooby Doo: Maska Modrého sokola

 

Scooby a jeho parta se účastní shromáždění komiksových fanoušků, které má nečekaný průběh. Komiksoví záporáci totiž ožívají ve skutečném světě. Scoobyho parta musí zachránit shromáždění i očekávanou premiéru komiksového filmu.
Scooby-Doo a jeho parta mají velké plány ohledně návštěvy populárního komiksového festivalu. A asi nikdo se netěší víc, než právě Scooby a Shaggy. Ono shromáždění komiksových fanoušků totiž skýtá jedinečnou příležitost shlédnout zbrusu nový film s jejich oblíbeným superhrdinou Modrým sokolem. A to si přece nemohou nechat ujít. Fikce se tu ale stává skutečností - strašlivý pan Hyde, monstrózní superpadouch z klasického televizního seriálu Modrý sokol totiž náhle ožije. Společně s ním poctí festival svou návštěvou i příšerní netopýři, vyjící psi a zlověstný sliz. A to je ten správný čas, kdy se kamarádi z firmy Záhady s.r.o. vydají po stopách tajemného případu a nastraží své pasti. Záhadě však musí přijít na kloub dřív, než se padouchům podaří pokazit festival a zmařit filmovou premiéru.

poster

  •  

    Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi

  • Pohodová dovolená v lázních se promění v prehistorickou paniku - Scooby-Doo a jeho parta totiž vykopou strašlivého Fantosaura a prastará legenda ožije, aby chránila skrytý poklad, pohřbený v tajných pouštních jeskyních. Děsivá příšera ale nemá šanci, když je tu Shaggy (kterého namluvil Matthew Lillard z hraného filmu Scooby-Doo), který s pomocí new-age hypnózy objevil svého vnitřního hrdinu. Což například znamená, že má víc odvahy a míň chuti k jídlu! Je tu ale i spousta jiných zajímavých podezřelých, třeba gang odvázaných motorkářů, hrabiví investoři nebo fanatičtí vědci. Tahle záhada je složitější, než se zdá! Usaďte se do své bahenní lázně a nechte Záhady s r.o. vykopat tuny legrace pro celou rodinu!
  • poster
  • Scooby-Doo a virtuální honička

  • Scooby-Doo a celá parta se v tomto nejnovějším filmu ocitají uprostřed počítačové hry a ta pro ně připravila dosud nevídané dobrodružství. Když se Scooby-Doo a zbytek party pokusí chytit vira Fantoma, nešťastnou náhodou jsou vtaženi do počítačové hry, která je založena na jejich vlastních dobrodružstvích. Zatímco pronásledují zlého vira úskalími všech deseti náročných úrovní hry, cestují časem od prehistorických dob až do daleké budoucnosti, a tam se dokonce setkají s hrůzostrašnou hordou virtuálních padouchů ze svých nejslavnějších případů!
  • Poster k filmu 
						Scooby-Doo a virtuální honička (video film)
						
					
				Poster k filmu 
						Scooby-Doo a virtuální honička (video film)

Scooby Doo: A XXX Parody

 
poster

 

 

Scooby-Doo and the Ghoul School

Scooby-Doo spolu se Scrapym a Shaggym jsou pozváni na trénink volejbalu ve škole příšerek, která se snaží získat pohár nad sousední policejní akademií. Společně pak bojují proti zlé čarodějnici Revoltě, která unesla několik příšerek.
poster

Scooby-Doo and the Reluctant Werewolf 

Hrabě Dracula každoročně pořádá na svém hradě monstrózní závod. Závod, kterého se účastní jen ta nejslavnější monstra. Závod je však ohrožen, když svou účast odmítne vlkodlak. Dracula vymyslí plán jak hry uskutečnit, přemění Shaggyho na nového vlkodlaka. Ten musí závod vyhrát a získat tak zpět svou lidskou podobu.
poster

Scooby-Doo's Creepiest Capers